OPETTAJAT

Minna Palokangas
Puh. 044 587 4765
minna@kajaanidance.fi

on toiminut Kajaanin Tanssiteatterin taiteellisena johtajana vuodesta 1995 ja tanssinopettajana vuodesta 1979,  Kajaani Dancen tanssikoulun rehtorina 2008 alkaen. Kasvatustieteen maisteri 1990. Tehnyt koreografioita musikaaleihin, tanssisatuihin ja erilaisiin tanssikatselmuksiin. Kajaani Tanssii -tapahtuman taiteellinen vastaava vuodesta 1996. Minna on Routa-ryhmän perustajajäsen. Sai lastenkulttuurin valtionpalkinnon 2002, erityisesti poikien tanssikasvatuksen eteen tehdystä työstä. Hänet valittiin vuoden positiivisimmaksi kainuulaiseksi 2009. Kainuun kulttuuripalkinto yhdessä Tanssiteatterin kanssa 2011,  ja 2013 Pro Kainuu palkinto tanssikasvatuksen eteen tehdystä työstä.  Suomen Kulttuurirahaston Elias Lönnrot-mitalin hän sai 2017.

Minna toimii sekä Suomen Tanssioppilaitosten liiton että Kuopio Tanssii ja Soi hallituksen jäsenenä. Hän on DaCi Finlandin (Tanssin varhaiskasvattajat) puheenjohtaja.

 

Arto Petjala
Puh. 050 313 4470
arto@kajaanidance.fi 

Arto Petjala toimii tällä hetkellä tanssinopettajana Kajaani Dancessa. Viikkotunteja kertyy lasten ja nuorten sekä aikuisten kautanssi ja nyky/jazztunneista aina aikuisten tanssi-iloitteluihin, kuten Dance fit ja Showtanssitunneista. Työltä liikenevän ajan puitteissa hän kiertää ympäri Suomea eri tanssitapahtumissa jakaen tanssin iloa ja taitoa jokaiselle halukkaalle. Arto valittiin vuona 2019 vuoden Tanssiopettajaksi.

Arton tanssiharrastus lähti käyntiin pienenä poikana tanhusta, jonka jälkeen se on jatkutunut show ja hip hop tuntien merkeissä. Lasten ja nuorten ohjaamisen hän aloitti 13 vuotiaana Pielaveden Voimistelijoissa. Paritanssikärpänen puraisi lukion vanhojen tansseissa vuonna 2002, jonka jälkeen hän on aktiivisesti harrastanut pari- ja seuratansseja, nykytanssia, katutanssia ja jazzia sekä oppilaan että opettajan näkökulmasta.

Arto on toiminut latinos ohjaajana Kokkolassa ja päätoimisena tanssinopettajana Seinäjoella Tanssikoulu Wimmassa. Tanssinopettajan ammattitutkinnon hän suoritti joulukuussa 2010.

Kajaani Dancessa Arto opettaa lukvuonna 2019-2020 erikoiskoulutusluokkia, katutanssia, nyky/jazztanssia, poikein tanssia, showtanssia ja DanceFitiä.

Mona Immonen
mona@kajaanidance.fi 
 

Mona on kotoisin Sotkamosta ja hänen tanssijuurensa ovat lähtöisin Kajaani Dancen sekä Ballet Kaukametsän erikoiskoulutusryhmistä. Mona opiskeli lukion ohella Jyväskylän avoimessa yliopistossa Tanssipedagogian erikoistumisopintoja ja aloitti 2015 opiskelut tanssinopettajan koulutusohjelmassa Kuopion Savonian ammattikorkeakoulussa. Hänen pääaineenansa opinnoissa oli nykytanssi,  ja sivuaineina jazztanssi ja baletti. Nykytanssin, jazzin ja baletin lisäksi Monalla on vahva pohja myös street-tanssilajien osalta. Hän valmistui tanssinopettajaksi (amk) keväällä 2019 ja opettaa Kajaani Dancella syksystä 2019 eteenpäin.

Monan opetusaineina Kajaani Dancessa lukuvuonna 2019 - 2020 ovat nykytanssi, jazztanssi, katutanssi ja ek-luokat.

Kia Immonen
Puh. 044 5874765
kia@kajaanidance.fi 

Sotkamosta kotoisin oleva Kia Immonen on Kajaani Dancen kasvatti. Hän on suorittanut tanssipedagogian erikoistumisopinnot 2011-2012 Jyväskylän avoimessa yliopistossa sekä liikunnan ammattitutkinnon 2015-2016 Vuokatin urheiluopistolla.
Opetustyönsä ohessa  Kia opiskelee Kuopiossa Savonian ammattikorkeakoulussa tanssinopettajan koulutusohjelmassa, josta valmistuu keväällä 2020 pääaineinaan nykytanssi ja jazz-tanssi. Sivuaineena Kia on opiskellut balettia, mutta häneltä löytyy myös vankka pohja katutanssilajien osalta. Hän on tehnyt tanssijan töitä mm: musikaalissa Viulunsoittaja katolla Kuopion kaupunginteatterissa, jossa koreografina toimi Jorma Uotinen

Kia toimii Kajaani Dancen tanssiopettajana syyslukukaudella 2019. Hänen opetusaineina ovat nykytanssi, jazz-tanssi, sekä ek-luokat.

Heli Hyvärinen
Puh. 050 572 4123
helihyvarinen@kamk.fi

Heli on tanssinopettaja sekä tanssi-ja liiketerapeutti.

Susanna Möttönen
susanna.mottonen@gmail.com

Susanna on koulutukseltaan kasvatustieteen maisteri ja hän valmistui syksyllä 2012  Jyväskylän yliopiston Tanssipedagogiikan koulutusohjelmasta.

Susanna on tanssinut jo vuosia nykytanssia ja jazzia Kajaani Dancen  tanssikoulussa.

Kajaani Dancessa hän opettaa lukuvuonna 2019-2020 lastentanssia ja nykytanssia.

Anna Riski
Puh. 044 5874765
anna@kajaanidance.fi 

Anna on kotoisin Helsingistä ja hän muutti Kajaaniin vuonna 2010. Anna asui useamman vuoden ajan Englannissa (Liverpool ja Lontoo) ja valmistui vuonna 2008 Liverpool John Moores yliopistosta tanssijaksi ja koreografiksi. Sen jälkeen hän on työskennellyt useissa kansainvälisissä tanssiproduktioissa/-tapahtumissa ja -organisaatioissa tanssijana, koreografina ja opettajana (mm. Edinburgh Frindge Festival, Breakin’ Convention, Brouhaha International). Vuonna 2011 Anna aloitti Kajaani Dancella päätoimisena opettajana. Hän on myös työskennellyt tanssijana useissa Routa Companyn tanssiteoksissa vuosina 2012-2017. Anna on myös ahkera ompelija ja työskennellyt puvustajana Kajaani Dancen kevät-ja joulunäytöksissä, Routa Companyssä ja Kajaanin Harrastajateatterissa. 

Anna on vuoden 2019 äitiysvapaalla.