Rehtorin tervehdys

Kajaani Dance tanssikoululla on ollut kuluneena vuonna lukuisia esiintymisiä ja elämyksellisiä tanssitunteja. Ryhmät ovat osallistuneet aktiivisesti erilaisiin tanssitapahtumiin ja -kilpailuihin.  Yhteisöllisyys ja yhdessä tekeminen ovat korostuneet 42 toimintavuoden aikana.

Tanssikoulun uusi lukuvuosi alkaa sunnuntaina 11.8.2019. Tervetuloa tanssimaan!
Ilmoittautumisohjeet löytyvät etusivulta.

Toimintavuonna 2019-2020 eri tanssinlajien kattaus on laaja ja runsas. Yli 60 viikoittaista tanssituntia tarjoavat monipuolisen opetustarjonnan eri ikäryhmille ja taitotasoille. Tuntityöskentelyn hedelmistä nautitaan vuoden varrella esityksissä ja projekteissa.

Tanssikoulumme on vakiinnuttanut toimintansa jatkuvasti kehittyvänä taiteen perusopetuksen oppilaitoksena, joka on vuosien saatossa kasvanut pienestä tanssikoulusta 750 oppilaan taideoppilaitokseksi.

Kajaani Dancen toiminnassa korostuvat yhdessä tekemisen ilo, kannustaminen, luovuus ja pitkäjänteisen, sekä elinikäisen tanssikasvatuksen vaaliminen. Opetuksemme on laadukasta ja turvallista taiteen perusopetusta. Opinto-ohjelmasta voi valita laajan tai yleisen oppimäärän mukaisen opintopolun, jolla voi edetä taaperotanssista aina aikuisopintoihin saakka. Suurimmalle osalle oppilaistamme tanssi on monivuotinen harrastus ja tärkeä osa kasvuvuosia. Aikuisille tanssi tarjoaa elämyksellisen ja esteettisen liikuntamuodon ja väylän itseilmaisuun. Pienistä tanssin harrastajista kasvaa ajan myötä tulevaisuuden taiteilijoita, taidekasvattajia tai elinikäisiä taiteen harrastajia sekä asiantuntevaa yleisöä esityksiin. Vuosittain oppilaitamme hakeutuu tanssin ammatillisiin opintoihin.

Esitystoiminta kuuluu keskeisenä osana tanssikoulun toimintaan tulevanakin lukuvuonna. Avointen ovien viikot ja näytökset kutsuvat kaikki tutustumaan eri tanssilajien ominaispiirteisiin.

Toivotan lämpimästi uudet ja entiset oppilaat aloittamaan kanssamme tapahtumatäyteistä ja innostavaa uutta lukukautta tanssikoulussamme.

Minna Palokangas
rehtori