Rehtorin tervehdys

Tuleva lukuvuosi aloitetaan 43-vuotiaassa Kajaani Dance tanssikoulussa lähiopetuksessa. Kyllä näitä lähiopetustunteja onkin odotettu! Haastava tilanne pandemian suhteen jatku, mutta olemme toiveikkaina.
Oppilaat ovat saaneet postia siitä, kuinka tanssitunnille tullessa ja tanssitunnin jälkeen huolehditaan puhtaudesta ja tarpellisista etäisyyksistä. Hartain toiveemme on, että kaikki pysyvät terveinä ja saamme tanssia eheän tanssivuoden. Yhteisöllisyys ja yhdessä tekeminen  korostuuu tällaisena aikana.

Tanssikoulun uusi lukuvuosi alkoi 9.8.2020. Muutamissa ryhmissä on vielä tilaa.
Ilmoittautumisohjeet löytyvät etusivulta. Otathan yhteyttä, jos olet epävarma valinnoistasi.

Toimintavuonna 2020-2021 eri tanssinlajien kattaus on laaja ja runsas. Yli 60 viikoittaista tanssituntia tarjoavat monipuolisen opetustarjonnan eri ikäryhmille ja taitotasoille. Tuntityöskentelyn hedelmistä nautitaan vuoden varrella esityksissä ja projekteissa.

Tanssikoulumme on vakiinnuttanut toimintansa jatkuvasti kehittyvänä taiteen perusopetuksen oppilaitoksena, joka on vuosien saatossa kasvanut pienestä tanssikoulusta 700 oppilaan taideoppilaitokseksi.

Kajaani Dancen toiminnassa korostuvat yhdessä tekemisen ilo, kannustaminen, luovuus ja pitkäjänteisen, sekä elinikäisen tanssikasvatuksen vaaliminen. Opetuksemme on laadukasta ja turvallista taiteen perusopetusta. Opinto-ohjelmasta voi valita laajan tai yleisen oppimäärän mukaisen opintopolun, jolla voi edetä taaperotanssista aina aikuisopintoihin saakka. Suurimmalle osalle oppilaistamme tanssi on monivuotinen harrastus ja tärkeä osa kasvuvuosia. Aikuisille tanssi tarjoaa elämyksellisen ja esteettisen liikuntamuodon ja väylän itseilmaisuun. Pienistä tanssin harrastajista kasvaa ajan myötä tulevaisuuden taiteilijoita, taidekasvattajia tai elinikäisiä taiteen harrastajia sekä asiantuntevaa yleisöä esityksiin. Vuosittain oppilaitamme hakeutuu tanssin ammatillisiin opintoihin.

Esitystoiminta kuuluu keskeisenä osana tanssikoulun toimintaan tulevanakin lukuvuonna. Avointen ovien viikot syksyllä viikolla 41 ja keväällä viikolla 9 sekä  tanssinäytökset kutsuvat kaikki tutustumaan eri tanssilajien ominaispiirteisiin.

Toivotan lämpimästi uudet ja entiset oppilaat aloittamaan kanssamme tapahtumatäyteistä ja innostavaa uutta lukukautta tanssikoulussamme.

Minna Palokangas
rehtori