Henkilökunta

Minna Palokangas
Puh. 044 587 4765
minna@kajaanidance.fi

Minna on toiminut Kajaanin Tanssiteatterin taiteellisena johtajana vuodesta 1995 ja tanssinopettajana vuodesta 1979,  Kajaani Dancen tanssikoulun rehtorina 2008 alkaen. Kasvatustieteen maisteri 1990. Tehnyt koreografioita musikaaleihin, tanssisatuihin ja erilaisiin tanssikatselmuksiin. Kajaani Tanssii -tapahtuman taiteellinen vastaava vuodesta 1996. Minna on Routa-ryhmän perustajajäsen. Sai lastenkulttuurin valtionpalkinnon 2002, erityisesti poikien tanssikasvatuksen eteen tehdystä työstä. Hänet valittiin vuoden positiivisimmaksi kainuulaiseksi 2009. Kainuun kulttuuripalkinto yhdessä tannssikoulun kanssa 2011  ja 2013 Pro Kainuu palkinto tanssikasvatuksen eteen tehdystä työstä.  Suomen Kulttuurirahaston Elias Lönnrot -mitalin hän sai 2017.

Minna toimii sekä Suomen Tanssioppilaitosten liiton ja DaCi Finlandin/tanssin varhaiskasvattajat hallituksen jäsenenä.

Minna opettaa  lastentanssia, Tanssimixia, nykytanssia, jazztanssia ja Äijiä.

Kirsi Karppinen
Puh. 044 241 9848
opintosihteeri@kajaanidance.fi

Kirsi aloitti Kajaani Dancen opintosihteerinä 1.9.2020 alkaen. Hänellä on monipuolinen työkokemus erilaisista opintosihteerin ja markkinointisihteerin tehtävistä sekä Kainuusta että pääkaupunkiseudulta. Koulutukseltaan hän on tradenomi.

Opintosihteerin tehtävä sisältää toimistotyön ja asiakaspalvelun lisäksi myös markkinointia, tiedottamista ja tapahtumien järjestämistä, joten myös työajat vaihtelevat tehtävän mukaan.

Arto Petjala
Puh. 050 313 4470
arto@kajaanidance.fi 

Opetan Kajaani Dancella katutanssia, lastentanssia, taaperotanssia, Latino Showta ja Dance Fit tunteja.

Suoritan parhaillaan työn ohessa tanssinopettajan (AMK) tutkintoa Oulun ammattikorkeakoulussa. Minulle tanssitunneilla tärkeintä on turvallinen oppimista tukeva ilmapiiri ja tanssijoiden kohtaaminen tasavertaisina harrastajina yksilön vahvuudet huomioiden. Haluan levittää tanssin ilosanomaa ja sen positiivisia kehollisia vaikutuksia pilke silmäkulmassa rennolla,  innostavalla ja persoonallisella otteella.

Tanssi kuuluu kaikille! Tervetuloa tunneille!

Mona Immonen
Puh. 044-2309547
mona@kajaanidance.fi

Mona on kotoisin Sotkamosta ja hänen tanssijuurensa ovat lähtöisin Kajaani Dancen sekä Ballet Kaukametsän erikoiskoulutusryhmistä. Mona opiskeli lukion ohella Jyväskylän avoimessa yliopistossa Tanssipedagogian erikoistumisopintoja ja aloitti 2015 opiskelut tanssinopettajan koulutusohjelmassa Kuopion Savonian ammattikorkeakoulussa. Hänen pääaineenansa opinnoissa oli nykytanssi,  ja sivuaineina jazztanssi ja baletti. Hän valmistui tanssinopettajaksi (amk) keväällä 2019 ja on opettanut siitä lähtien Kajaani Dancella.

Monan opetusaineina ovat nykytanssi, jazztanssi,  tanssimix ja ek-luokat.

Heli Vänninen
Puh. 050 572 4123
meneva.heli@gmail.com

Heli on tanssinopettaja sekä tanssi- ja liiketerapeutti.

Heli opettaa Chicmariis-ryhmää, DanceGiryaa, Bailatinoa,  Zumbaa, Show High Heels-ryhmää, KiddieJam1-ryhmää sekä Omasta liikkeestä tanssiksi -ryhmää.

Kia Immonen
Puh. 044-9720369
kia.immonen@outlook.com

Sotkamosta kotoisin oleva Kia Immonen on Kajaani Dancen kasvatti. Hän on suorittanut tanssipedagogian erikoistumisopinnot 2011-2012 Jyväskylän avoimessa yliopistossa, sekä liikunnan ammattitutkinnon 2015-2016 Vuokatin urheiluopistolla.

Syksyllä 2020 Kia valmistui Savonia-ammattikorkeakoulusta tanssinopettajaksi pääaineenaan nykytanssi ja jazztanssi. Sivuaineena Kia on opiskellut balettia. Kialta löytyy myös vankka pohja street-tanssilajien osalta.

Kia opettaa nykytanssia, jazztanssia ja ek-luokkia.

Eveliina Laulajainen
Puh. 044 286 4275
laulajaineneveliina@gmail.com

Eveliina on koulutukseltaan varhaiskasvatuksen erityisopettaja ja toimii päätoimisesti varhaiskasvatuksen opettajana ja apulaisjohtajana päiväkodissa.

Eveliinan oma tanssikipinä on syttynyt jo lapsena, ja sen vuoksi hän haluaakin innostaa lapsia tanssin maailmaan. Eniten kokemusta hänellä on street- ja jazztanssista, ja hän tanssii itse tällä hetkellä Kajaani Dancen Chicmariis-ryhmässä.

Sekä taaperotanssista että lastentanssista Eveliina on kerryttänyt kokemusta päätyönsä lisäksi omien lastensa tanssiharrastuksissa, ja hänet on saattanut tavata sijaistamassa tanssinopettajia jo viime kaudella.

Eveliina opettaa lastentanssia ja taaperotanssia.

Laura Hiltunen
lars.hiltunen@gmail.com

Kajaani Dancella tanssiopintonsa aloittanut Laura opiskelee viimeistä vuotta tanssinopettajaksi Savonia-ammattikorkeakoulussa, pääaineinaan nykytanssi ja baletti. Aiemmalta koulutukseltaan Laura on musiikinopettaja ja kasvatustieteiden maisteri. Opetustyön lisäksi Laura on työskennellyt tanssijana Kuopion kaupunginteatterin musikaaliproduktioissa.

Laura opettaa balettia ja EK-ryhmiä.

Teemu Tuohimaa
Puh. 040 5717496
dance@kajaanidance.fi

Teemu on yksi Suomen pitkäaikaisimmista ja kokeneimmista katutanssin opettajista. Hänen tanssinopettajauransa on kestänyt Tanssikeskus Citydancessa Oulussa jo parikymmentä vuotta, ja hän toimii myös Kajaani Dancen tanssikoulun katutanssin tuntiopettajana.

Vuosien varrella Teemulle on kertynyt osaamista useimmista katutanssilajeista ja hänen huumorisävytteiseen opetustyyliinsä kuuluu paljon tarinoita eri katutanssilajien historiasta. Teemun rento ja positiivinen elämänasenne tempaa mukaansa jäyhimmänkin oppilaan.

Jani Vänninen
Puh. 044 2796858
jani_vanninen@hotmail.com

Jani on 28-vuotias tanssinohjaaja Kajaanista. Hän aloitti kilpatanssin 8-vuotiaana ja kilpaili aktiivisesti vuoteen 2017 asti SM-tasolla. Tämän jälkeen hän piti muutaman vuoden tauon tanssista, jonka jälkeen alkoi tanssia aktiivisesti yksilötanssitunneilla ja esiintyvässä ryhmässä.

Aiempaa opetustaustaa Janilta löytyy niin kilpatanssista, bailatinosta kuin zumbastakin.

Jani opettaa zumbaa.

Iina Leinonen
Puh. 040 801 4240
dance@kajaanidance.fi 

Iina Leinonen on valmistunut Kajaani Dancen tanssikoulun tanssin taiteen perusopetuksen laajan oppimäärän opinnoista 2021. Hän opiskelee parhaillaan tanssinopettajaksi Savvoinia Ammattikorkeakoulussa. Kuopiossa.

Iina opettaa katutanssia ja Ek 1 -luokalle nykytanssia.

Saana Pyykkönen
Puh. 044 5888497 dance@kajaanidance.fi 

Saana Pyykkönen on Kajaani Dancen tanssikoulun Erikoiskoulutus 5 -luokan oppilas.

Saana opettaa katutanssia.