Tanssiakatemia: Haluaisitko yhdistää lukio- tai ammattiopiskelun ja tanssiharrastuksesi?

Tanssiakatemian opintopolku Vuokatti-Ruka Urheiluakatemiassa

Kajaani Dancen tanssikoulu, Kajaanin kaupungin koulutusliikelaitos ja Vuokatti-Ruka Urheiluakatemia ovat solmineet sopimuksen urheiluakatemia opintopolun mahdollistamisesta tanssijoille vuonna 2019. Aikaisemmin urheiluakatemiaopinnot ovat olleet mahdollisia ainoastaan jääkiekossa, salibandyssa, jalkapallossa, kilpa-aerobicissa ja yleisurheilussa.  

Kajaani Dancen tanssiakatemiaopintopolulla mahdollistetaan tanssijoille toisen asteen opiskelun ja tanssitaiteen (harjoittelun ja esiintymisen) yhdistäminen. Tanssija saa akatemiaopinnoista opintosuorituksia.

Akatemiaopetus kehittää tanssille ominaista osaamista ja antaa valmiuksia hakeutua tanssin ammatilliseen ja korkea-asteen koulutukseen. Opetuksessa vahvistetaan tanssiteknisen osaamisen lisäksi opiskelijan ilmaisun ja tulkinnan taitoja. Opinnot tukevat opiskelijan luovaa ajattelua, vahvistavat identiteetin rakentumista ja kulttuurisen lukutaidon kehittymistä. Tavoitteena on, että opiskelija omaksuu liikunnallisen elämäntavan ja tuntee tanssin riemun liikkuessaan. Tanssiakatemian opetuksesta vastaavat ammattitaitoiset Kajaani Dancen opettajat.

Tanssiakatemian toiminnan osa-alueet:
1. Tanssin tekniikkaharjoittelu 2. Oheisharjoittelu ja kehonhuolto 3. Opiskelijan arki ja elämän hallinta 4. Ohjaaminen, esiintyminen ja arviointi.

 

Haku tanssiakatemiaan: Hakuaika on keväällä yhteishaun yhteydessä 2024. Voit hakea akatemiaaan myös lukuvuoden aikana.  Ota rohkeasti yhteyttä!
Pääsykoe pidetään Kajaani Dancen salilla pe 19.4.2024 klo 12.15.

Tiedustelut: Kajaani Dance/rehtori Minna Palokangas
minna@kajaanidance.fi, puh: 044-5874765