Esiintymistoiminta

Esitystoimintamme on aktiivista. Kaikilla ryhmillä on mahdollisuus esiintyä. Lukuvuonna 2022-23 Joulunäytökset pidetään Kaukametsän salissa ma 12. – to 15.12.2022 ja Kevätnäytökset ma 8.-to 11.5.2023. Ryhmiä tiedotetaan omasta esiintymispäivästä syksyllä viikolla 44 ja keväällä viikolla 12.

Kevät- ja joulunäytösten lisäksi tanssijat ovat mukana Kajaani Dance Frestivaalin Omat koreografiat-illoissa ja koululaisnäytöksissä, Kainuun alueen tapahtumissa sekä lukuisissa tilausnäytöksissä. Tanssijoiden ohjelmaan kuuluut myös matkat eri tanssitapahtumiin Suomessa ja ulkomailla. 

Kevät- ja joulunäytökset järjestetään Kaukametsän salissa, jossa teknisen alan ammattilaiset sekä laaja tekninen valo- ja äänikalusto antaa mahdollisuuden toteuttaa visuaalisesti korkealaatuisia esityksiä. Tanssikoulu panostaa esitysten puvustukseen. Koululla on mittava pukuvarasto. Monipuolinen tanssilajien tarjonta ja laadukkaat tanssinäytökset mahdollistuvat koulutetun ja osaavan henkilökunnan avulla. 

Poikkeustilanteita varten tanssikoulu on hankkinut kalustoa esitysten striimaamista varten.

Esiintyjille lähetetään aina esitysten tullessa näytöksen infokirje. Lue se huolella! Siinä kerrotaan, milloin ryhmäsi kenraaliharjoitus on, missä näytöksessä esiinnyt ja miten sinun tulee valmistautua esitykseen. Noudata ohjeita!