Usein kysyttyä

Ilmoittautuminen tehdään ILMOITTAUTUMISLINKIN kautta kirjallisesti. Puhelinilmoittautumisia emme ota vastaan. Mikäli ilmoittautuminen ei ole mahdollista nettisivujen kautta, ota yhteys dance@kajaanidance.fi.

Opettajat eivät ota vastaan peruutusilmoituksia, vaan ne tehdään kirjallisesti osoitteeseen

Emme ota peruutuksia vastaan myöskään puhelimitse.

Tarkistathan peruutusehdot seuraavasta:

Ota yhteyttä toimistoon dance(a)kajaanidance.fi. Sinun ei tarvitse ilmoittautua uudelleen vaan muutamme tietojasi tai lisäämme tunnin toiveesi mukaan.

Osalle tunneista voi ilmoittautua koko kauden ajan. Lukukausimaksu määräytyy aloittamisajankohdan mukaan. Yksittäisille tunneille voi myös osallistua: Yksittäistunneista lisää täältä.

Esiintyviin ryhmiin ilmoittautuminen päättyy keväällä viikolla 10 ja syksyllä viikolla 42.

Kyllä voit. Oppilas on oikeutettu korvaamaan poissaolonsa kahden kuukauden ajan poissaolosta taitotasoansa vastaavilla tanssikoulun tunneilla. Etukäteen tiedossa olevan poissaolon voi korvata myös etukäteen.  Ota yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse, jos haluat ohjeistusta korvaustunteihin: (dance@kajaanidance.fi 044-5874765)

Tunnit on korvattava saman lukukauden aikana.

Lasku lukukausimaksusta lähetetään maksajan ilmoittamaan sähköpostiin tai kirjepostiin (+2 e) syyskaudella syyskuussa ja kevätkaudella helmikuussa. Laskujen eräpäivä on 14 vrk.

Kajaani Dancen tanssikoulun uusilta oppilailta peritään lukukausimaksun lisäksi 20 euron ilmoittautumismaksu eli ilmoittautumisen jälkeen maksettua 20 euron maksua ei palauteta. Maksu kattaa rekisteröinnistä aiheutuvat hallinnolliset kulut.

Mikäli asianmukaista ilmoitusta lopettamisesta ei ole tehty määräaikaan mennessä, eikä oppilas osallistu syys- tai kevätkauden tunneille, peritään oppilaalta 50 euron maksu käyttämättömästä oppilaspaikasta.